16 июля 2009

Польша – Германия – Франция – 10 дней - 360евро

Львів – Краків – Велічка – Берлін – «Тропічні острови» – Потсдам – Париж – Версаль – «Діснейленд» – Дрезден – Мейсен – Львів

33m4

Дата тура

Взрослые

1

01.08.09

495 Є

ЦЕНА ПО АКЦИИ

Дата тура

Взрослые

1

01.08.09

360 Є

Дополнительно оплачивается консульский сбор – 35 €

Акция продолжается
до 17:00 19/07/2009

1 день

Львів. Зустріч кожного гостя представником фірми.

8:30– Виїзд на кордон. Приїзд до Кракова. Поселення в готелі **-***.
Рекомендуємо: Аквапарк (≈8-9€) – що може бути краще після переїзду! А ще й один з найбільших у Східній Європі: 8 незабутніх гірок загальною довжиною 740 м, найбільша з яких має довжину 201 м і висоту 18,5 м. Тут знаходиться відома «чорна труба» зі спеціальною підсвіткою і звуковими ефектами. І… фонтани, гідромасажі, джакузі, гейзери, басейн-ріка, гроти, стінки для альпіністів…
Не забудь купальний костюм!!!
22:00 – трансфер в готель.
Ночівля.


2 день

Сніданок. Виселення з готелю.
9:00 – оглядова екскурсія «Королівський шлях». Барбакан, Ринкова площа, собор Св. Діви Марії, Торгові ряди Сукєнніце, Ягеллонський університет – один з найстаріших у Європі, собор св. Петра і Павла, монастир Францисканців, і, звичайно ж, Вавельський пагорб, і печера вавельського Смока!!!
Час на обід.
екскурсія в Соляні копальні Велічка (20€) – підземні лабіринти довжиною понад 300 км, соляні озера, штреки та величезні комори, утворені внаслідок видобування солі, каплиця Св. Кінгі на глибині 101 м – це варто побачити!
Переїзд в сторону Берліна.
Ночівля в транзитному готелі **+.

3 день

Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в столицю Німеччини. Поселення в готель **-***.
12:00 – оглядова екскурсія по Берліну. Його з упевненістю можна назвати одним з найдивовижніших та найяскравіших міст Європи. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше неминуче потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму. Колишня столиця Пруссії, «Третього Рейху», НДР а нині – об'єднаної Німеччини, місто театрів і музеїв, «полігон архітектури». Прекрасні парки та величні барочні замки створюють неповторну атмосферу і нагадують про його велич. Рейхстаг та Бранденбургські ворота, Берлінська стіна, Александрплатц та Кафедральний собор...
Вільний час.
Рекомендуємо: Тропічні острови (35€). Як, ти не знаєш що в Європі є тропіки? Тропіки, котрі вражають своїми розмірами: довжина – 360, ширина – 210, а висота – 107 метрів. Всередині можуть розміститись вісім футбольних полів, статуя Свободи «стоячи», а Ейфелева вежа «лежачи». Тропіки, де температура повітря не нижче 25°, а води – 28°. Прогуляйся тропічним лісом з екзотичними орхідеями, величезними пальмами та мангровими заростями, відпочинь на «Південному морі» з двома островами або «Лагуні Балі», де до твоїх послуг піщаний пляж (860 кв.м.), водоспади, джакузі, майданчик для пляжного волейболу, східний базар та тропічне селище «Борнео».
Тільки не забудь купальний костюм, шорти з футболкою та окуляри від сонця !!!.
Ночівля в готелі.

4 день

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день.
Рекомендуємо екскурсію в Потсдам (35€). Сплав минулих епох, мозаїка стилів – прусські особняки XVIII-XIX століть, ресторанчики в старонімецькому стилі, Голландський квартал та неоготичні ворона Науенер Тор... Колишня резиденція прусських королів, яку немов і зараз оминає шалений темп сучасного життя. Палац і парк Сан-Сусі – літня резиденція Фрідріха Великого і німецька національна святиня, прекрасні ландшафти, утворені ріками Шпрее, Хафель та цілою системою озер, та непроста історія…
Рекомендуємо: найкращий в світі зоопарк (6€). Ведмежа Кнут чекає тебе!
Нічний переїзд в Париж.

5 день

Прибуття в Париж.
Піша екскурсія по Монмартру (метро 3€). Монмартр ще пам'ятає ті часи, коли його схили покривали густі виноградники і вітряні млини, коли тут селилася лише убога богема. Поети, музиканти, художники – це потім вони стали гордістю і славою Франції і влаштувалися в музеях. А тоді вони тинялися по бруківках, і притулком їм служили обшарпані бараки та перші танцювальні зали, що відкривалися при приватних будинках або млинах.
Згодом Монмартр став центром нового мистецтва і творчості. І хоча зараз це вже історія, життя Монмартра продовжує бити ключем. Як і раніше тут можна купити маленький шматочок Парижа, збережений на полотні, упакувати і відвести з собою.
А від базиліки Сакре-Кер відкривається такий неповторний пейзаж, що, здається, годі й мріяти про кращий! Париж звідси – як на долоні…
Поселення в готелі **-***. Вільний час.
Рекомендуємо: підйом на Ейфелеву вежу (12€). Найбільш відома архітектурна пам'ятка Парижа, всесвітньо відома як символ Франції, названа на честь свого конструктора Густава Ейфеля. Місце паломництва туристів, яке за всю її історію відвідало майже чверть мільярда людей – найбільш відвідуване місце в світі. Сам конструктор називав її просто – 300-метровою баштою.
З оглядового майданчика 3-ої платформи в ясний сонячний день відкривається вигляд на околицю на відстань до 140 км.
Рекомендуємо: круїз по Сені на кораблику (дорослі 11€, діти 5€). Час дати перепочити своїм ногам та продовжити насолоджуватись знайомством з Парижем з борта круїзного кораблика, що курсує по Сені: острів Сіте та Нотр-Дам-де-Парі, музей Орсе, Лувр та Трокадеро…
Ночівля в готелі.

6 день

Сніданок.
9:00 – автобусна екскурсія по місту. Паризька Опера, вулиця Руаяль, Мадлен, Площа Згоди, Єлисейські поля, Тріумфальна арка, Трокадеро, Ейфелева вежа, Марсове поле, дім Інвалідів, Музей Орсе, острів Сіте, Палац Правосуддя, Конс’єржи, Люксембурзький сад, Пантеон, Лувр, Вандомська площа, Бастилія.
Вільний час.
Рекомендуємо відвідати Лувр (9€) – один із найстаріших музеїв з багатою історією колекціонування художніх і історичних реліквій Франції, починаючи з часів династії Капетінгів і до наших днів.
У Луврі збиралося все – цей музей можна назвати універсальним. Його колекції покривають величезні географічні і часові простори: від західної Європи до Ірану через Грецію, Єгипет і Близький Схід, від античності до 1848 року.
Рекомендуємо поїздку у Версаль (25€). Цей палац вирізняється такою розкішшю і вишуканістю, що став не лише прекрасним пам'ятником європейського мистецтва, але і зримим втіленням монаршої величі. «Я лаяв Людовика XIV, який витратив на Версаль двісті мільйонів доларів, коли людям не вистачало на хліб, але тепер я його пробачив. Це незвичайно красиво. Ти дивишся, і намагаєшся зрозуміти, що це все сьогодення, що ти на землі, а не в садах Едему і ти майже готовий повірити, що це обман, лише казковий сон.» Марк Твен.
23:00 – Рекомендуємо відвідати кабаре «Мулен Руж» (89€). Мулен Руж відоме на весь світ кабаре з феєричним танцювальним шоу і, звичайно, знаменитим традиційним французьким канканом. Французи говорять: «Хто був в Парижі і не відвідав Мулен Руж, той не зможе до кінця зрозуміти, що ж таке Париж». Адже Мулен Руж – це теж частина історії Парижа, це більше, ніж мелодраматична історія, розказана в однойменному фільмі, це – символ. Символ надій, що збулися і нездійснених, розбитих сердець, творчості і пороку, краси і неподобства, що з'єдналися.
Ночівля в готелі.

7 день

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день.
Рекомендуємо: Діснейленд (55€). Не лише діти, але і дорослі, відвідавши це дивне місце, ніколи не зможуть його забути. Тут починаються дивні пригоди і здійснюються чудеса. Тут кожен знаходить щось захоплююче для себе.
Нічний переїзд до Дрездена.

8 день

Прибуття в древню столицю Саксонії Дрезден. Колись маленьке слов'янське рибальське селище Драждяна протягом століть зросло та перетворилось на одне з найкрасивіших міст Європи. Сьогодні Дрезден – це прекрасні замки, витончені церкви і палаци. Він знаменитий прекрасною архітектурою і художніми скарбами. «Флоренція на Ельбі» – так ще триста років тому назад охрестили Дрезден.
Знайомство з містом розпочнеться з оглядової екскурсії «Перлина німецького бароко». Театральна площа та Дрезденська Опера, бароковий палацовий ансамбль Цвінгер та резиденція династії Веттинів в стилі ренесанс, церква Богородиці Фрауенкірхе та тераса Брюля – «Балкон Європи».
Поселення в готелі **-***.
Тепер можна перевести подих і познайомитись із саксонською кухнею.
А після цього відвідати каритнну галерею «Alte Meister» – «Старі майстри» (7€), де знаходиться «Сикстинська мадонна» Рафаеля, багатюща колекція полотен Рембрандта, роботи пензля Дюрера, Тіціана, Рафаеля, Рубенса... Окрім Старих, є ще «Нові майстри» – колекції живопису XIX століття; є прекрасні колекції фарфору (Музей фарфору), старовинних вимірювальних приладів (Фізико-математичний салон), зброї та обладунків (Зброярська палата), кунсткамера і музей коштовностей – і це ще далеко не все!
З набережної Кеніґсуфер («королівський берег») в центрі міста можна відправитися на прогулянку по Ельбіпрогулянку по Ельбі на екскурсійному пароплавчику (11,5€). Околиці Дрездена вартують прогулянки – правляча династія не скупилася, зводячи заміські резиденції. Тут можна побачити мисливський замок Моріцбурґ і розкішний палац Пільніц, який Август Сильний побудував для своєї графині Козель. Трохи подалі від Дрездена, на прямовисній кручі, стоїть абсолютно казковий, нереальний і неприступний замок Кеніґштайн. А від нього вже недалеко і до запаморочливої Саксонської Швейцарії – мрії скелелазів і просто відпочиваючих.
Ночівля в готелі.

9 день

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день.
Рекомендуємо екскурсію в Мейсен (25€) – вишукана розкіш мейсенської порцеляни, що триста років тому завоювала європейські двори, а зараз і надалі виготовлюється виключно вручну.
Переїзд до Польщі.
Ночівля в транзитному готелі **+.

10 день

Сніданок. Виселення з готелю.
Прибуття у Львів (коло обіду).
Подарунок від фірми – пішохідна екскурсія «Львів – королівське місто». І тільки не варто поспішати додому! Взагалі, в цьому місті ніхто ніколи і нікуди не поспішає. Посидь в одній із львівських кав'ярень та переконайся – у Львові каву готують найкраще! Поласуй львівськими солодощами в «Цукерні» або «Вероніці» – Ти ще такої смакоти не пробував! Одним словом – залишайся у Львові!

Подарунок від фірми:

· подарунок на згадку про Францію;

· пішохідна екскурсія старовинним Львовом.

У вартість туру входить:

· зустріч представником фірми;

· проїзд комфортабельним автобусом єврокласу (кондиціонер, аудіо, відео, кава і чай під час зупинок);

· проживання в готелях **-***, сніданок (розміщення у дво- та тримісних номерах);

· супровід керівника групи по всьому маршруту;

· екскурсії згідно програми.

У вартість туру не входить:

· вхідні квитки;

· страхування;

· факультативні програми;

· проїзд в громадському транспорті та таксі;

· обіди або вечері;

· консульський збір 35€ для громадян України.

Комментариев нет:

Отправить комментарий