29 ноября 2009

ВНИМАНИЕ!!! Ищем подселение

ВНИМАНИЕ!!! Ищем подселение на новогодний тур в Италию. Стоимость тура по акции 380евро

Картинка 4 из 284

Львів - Будапешт - Зальцбург - Інсбрук- Венеція -Мілан - Лугано - Верона - Хевіз - Львів

Початок туру:

грудень

27

ПРОГРАМА ТУРУ

1 день

Львів.
8:30 – виїзд зі Львова, денний переїзд через Карпати. «Далекі гори одкривали один за одним свої верхи, вигинали хребти, вставали, як хвилі в синьому морі. Здавалось, морські буруни застигли саме в ту мить, коли буря підняла їх з дна, щоб кинути на землю та залляти світ». Саме такими словами змалював Карпати Михайло Коцюбинський.
14:00 – виїзд з Чопа. Проходження кордону.
Переїзд до Будапешту. Чудовим знайомством із містом для Вас стане програма «Будапешт в ілюмінації» – прогулянка на кораблику по Дунаю з келихом шампанського (15€). Дев'ять мостів через Дунай, набережна у святковій ілюмінації, Фортечна гора з королівським палацом – панорама, оголошена ЮНЕСКО частиною Всесвітньої культурної спадщини.
Поселення в готель та ночівля.

2 день

Сніданок.
9:00 – оглядова екскурсія «Будапешт – перлина Дунаю». Старовинна Буда та елегантний Пешт, злиті у двомільйонний мегаполіс. Їх розділяє величний Дунай. Головна площа столиці – площа Героїв, казковий замок Вайдахуняд, найкрасивіший у світі Парламент, базиліка Св. Іштвана, унікальний готичний собор Богородиці (Св.Матяша), тераси Рибацького бастіону та Королівський палац. Поєднання природи та архітектури – це Будапешт!
13:00 – екскурсія в Сентендре (15€). Звивисті вулички, вежі семи храмів, пара дюжин музеїв та вуличні вернісажі ро блять це найближче до столиці місто справжнім туристичним центром закруту Дунаю.
Численні музеї представляють повну палітру угорського мистецтва різного часу – живопис, скульптуру, кераміку, і, неодмінно – музей марципанів і шоколаду, аналогів якому немає в світі. Тут є все: колекція квітів та кактусів, Майкл Джексон у повний зріст та знаменитий угорський Парламент.
Виїзд до Австрії.
Ночівля в транзитному готелі на території Угорщини.

3 день

Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд до Зальцбурґа. Оглядова екскурсія по місту. Це воістину одне з найкрасивіших міст Європи, яке відоме своєю багатовіковою історією. Зальцбург – це резиденція австрійських імператорів, яка захоплює і приголомшує своєю красою. Це місто-курорт невеликих розмірів. Вистачає декілька годин, щоб обійти його. Фортеця Хоензальцбург – символ міста, замок Хелльбрунн з великим затишним парком, монастир Бенедиктинців, будинок-музей Моцарта – тут завжди звучить Його геніальна музика.
Переїзд в Інсбрук. Тут, в серці Альп, минуле і майбутнє зустрічаються одне з одним. Всесвітньо відомі архітектурні пам'ятники Інсбрука – свідки великої історії – живуть пліч-о-пліч з постмодерністською, передовою архітектурою. Відкрий для себе цю дивну комбінацію.
Поселення в готель та ночівля.

4 день

Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд до Венеції. Оглядова екскурсія «Перлина Адріатики». 118 островів, 160 каналів, 400 мостів… Краще за все гуляти по Венеції пішки, переходячи через мости, рухаючись по «фондамента» – венеціанських набережних, вузьких тротуарах, що йдуть уздовж каналів, гуляти по «каллі» – вузьких вуличках, що виходять на площі, прикрашені прекрасними церквами і елегантними палацами. Знаменита площа Сан Марко та палац Дожів, Кампанілла та міст Ріальто, гондоли та карнавальні маски.
Переїзд до Мілану.
Поселення в готель та ночівля.

5 день

Сніданок.
9:00 - Передноворічний «Шопінг в Мілані» (15€) – відвідання одного з найбільших торгових центрів Європи –

Serravalle, який включає безліч магазинів високої моди та аксесуарів, а також – кав'ярень і ресторанів. Знижки!!! Як багато в цьому слові. Все інше відходить на другий план, коли розпочинаються розпродажі. А для справжніх шопоголіків відкриємо таємницю – знижки в італійських торгових комплексах – цілий рік. Тож не пропустіть унікальну можливість придбати омріяні речі від провідних модельєрів світу за дуже смішними цінами!!!

16:00 – оглядова екскурсія «Столиця моди та футболу». Мілан – столиця моди, діловий центр Європи. Це одне з найстародавніших міст Італії і її фінансовий центр. Аристократичний дух Італії на Пьяцца Дуомо, театр Ла Скала, безліч музе їв та соборів з розписами Леонардо да Вінчі – все це можна відчути у Мілані. Галереї мод, знамениті у всій Італії нічні клуби, шопінг, де кожна річ буде по-своєму безцінна. Мілан – це прекрасне поєднання античності, сучасності та незалежності.
Вільний час для приготування до Нового року.
НОВОРІЧНА ЗАБАВА 2010!!!

6 день

Вітаємо з Новим 2010 роком!
Сніданок. Вільний день.
Рекомендуємо: екскурсія «Європейське Ріо-де-Жанейро». Це подорож в Луґано (55€). Це місто – діамант італійської частини Швейцарії, вражаюче красиве місто квітів та парків, багатих пальмами та субтропічними рослинами, шикарних віл та старовинних палаців. Це розкіш і романтика Італії із знаменитою швейцарською точністю.
Луґано лежить на північному березі живописного озера в оточенні гір, з яких відкривається захоплююча панорама міста, озера та альпійських ландшафтів. Середземноморський клімат надає йому особливого шарму, а поєднання усіх можливо стей сучасного міста та затишку справжнього курорту робить його особливим та неповторним. Типово італійські площі із затишними відкритими кафе запрошують насолодитися на свіжому повітрі блюдами місцевої кухні під мелодійні звуки італійської мови.
Повернення в Мілан.
Ночівля в готелі.

7 день

Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд до Верони. Оглядова екскурсія «Столиця закоханих». Це місто короля остготів Теодоріха і безсмертних закоханих Ромео і Джульєтти. Про них нагадують будинок Монтеккі та будинок Капулетті, в дворику якого стоїть бронзовий пам'ятник Джульєтті. Кажуть, якщо доторкнутись красуні, успіх в коханні гарантовано, а поцілунок під знаменитим балконом – мрія багатьох закоханих пар, які залишають на стінах будинку свої автографи у вигляді сплетених разом імен та сердечок.
Переїзд до Угорщини.
Ночівля в транзитному готелі на території Угорщини.

8 день

Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в Хевіз (8€). В околицях Балатону знаходиться справжня перлина Угорщини та й усієї Європи – геотермальне озеро Хевіз з цілющою радоновою водою. Тут навіть узимку приємно купатися просто неба – його температура не опускається нижче 22°, а крізь тріщини у покриві дна просочуються цілющі води 10 різновидів.
Не забудьте рушник та купальний костюм!
Виїзд в Україну.

9 день

Прибуття у Львів (вранці).
Подарунок від фірми – пішохідна екскурсія «Львів – королівське місто». І тільки не варто поспішати додому! Взагалі, в цьому місті ніхто ніколи і нікуди не поспішає. Посидьте в одній із львіських кав'ярень та переконайся – у Львові каву готують найкраще!!

ICQ 559577853

Комментариев нет:

Отправить комментарий