01 сентября 2011

Концерт Rihanna в Будапешті: 07/12

Концерт Rihanna в Будапешті

Львів - Будапешт - Відень - Львів

Дата туру - 07.12

ТУРОПЕРАТОР "Танго Тревел"

День 1
(07.12)
середа

Львів. Зустріч представником фірми.
16:00 - Подарунок від фірми "Танго Тревел"- пішохідна екскурсія по Львову.
20:30 - збір групи на залізничному вокзалі.
21:00 Виїзд зі Львова. Нічний переїзд в Будапешт.

День 2
(08.12)
четвер

08:00 - Кажуть в Угорщині під землею розкинулося ціле море вод. Майже всюди, де б не починали робити свердловину місцеві фахівці, на поверхню виривається термальна вода температурою вище 30 градусів або насичена солями і мінеральними речовинами лікувальна вода. Одна з найвідоміших купальня "Сечені", розташована в парку Варошлігет у Будапешті. Це перша лікувальна купальня в Пешті, в 1881 р. вона вже діяла як "купальня з артезіанською водою" (12 євро). Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише одне з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю - це Будапешт. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають погляду перлини світової спадщини: Королівський палац і середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси ... Парламент, Площа Героїв, поспект Андраши, замок Вайдахуняд ... і це не все, що чекає Тебе в Будапешті.

10:30 - Оглядова екскурсія по Будапешту. Поселення в готель. Вільний час.
20:00 - Запрошуємо на концерт легендарної співачки Rihanna. Барбадоcька популярна співачка, фотомодель і модний дизайнер, яка також є офіційним почесним послом культури від Барбадосу. Є другим артистом і першою співачкою з Барбадосу, що отримала премію Греммі (за пісню «Umbrella» у 2008 році). Ріанна стала широко відомою в 2005 році завдяки пісні «Pon de Replay» зі свого дебютного альбому «Music of the Sun». Пізніше, в квітні 2006 року, вийшов другий альбом «A Girl Like Me», що приніс їй перший сингл номер один у США - «SOS». У 2007 році Ріанна випускає свій третій студійний альбом «Good Girl Gone Bad», який в свою чергу дає шість хітів, чотири з яких сягають перших рядків у чартах по всьому світу - «Umbrella», «Don't Stop the Music», « Take a Bow »і« Disturbia ».

Ночівля.

День 3
(09.12)
п'ятниця

08:30 - Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Відень. Легендарний Відень - одна із прекрасніших столиць світу, де завжди панує романтична атмосфера, яку породжує багата історія міста, зачарованість музики Гайдна, Бетховена, Моцарта і Штрауса, краса старовинних маєтків і соборів. Відень - найбільш витончена серед європейських столиць. Це місто культури і витонченого стилю. Місто, чарівне і прекрасне як сама музика, аромат кави, цокання кінських копит по бруківці, запах глінтвейну і яблучного штруделя ...
Автобусно-пішохідна  екскурсія по Відню: феєричний Ринг, з Ратушою, Парламентом, Віденьською оперою..., пронизане легендами старе місто, неповторний собор Св. Стефана, неординарний Хундертвасер ... це все і не тільки чекає тебе у місті вальсу та запашної кави. Вільний час.
Рекомендуємо:
Відвідати Скарбницю Габсбургів (20 євро) Тут можна побачити корони і регалії багатьох Імператорів і королів, в тому числі Корони Священної Римської Імперії і Коронаційну Біблію Габсбургів. Неможливо відірвати поглядів від величезних дорогоцінних каменів і знаменитих ювелірних виробів, витончених і безмежно багатих одночасно. Але всі коштовності - ніщо, в порівнянні з християнськими реліквіями, що зберігаються в Скарбниці. Правителям Священної Римської Імперії за вісім століть вдалося зібрати релікварій і артефакти, пов'язані з іменами апостолів і євангелістів, і мощі десятків Святих. Серед цих безцінних реліквій особливе місце займають свідоцтва Страстей Христових. Для багатьох людей, які сповідують християнство, Хофбург - це, в першу чергу, місце, де зберігаються Спас Нерукотворний і Спис Лонгіна.

Вільний час для шопінгу і різдвяні ярмарки.
Різдвяний ярмарок у Відні один з найбільш відвідуваних і відомих в Європі. Ярмарки припадуть до вподоби кожному. Численні кіоски з гарячим вином, апетитними смаженими сосисками, яблуками в цукровій глазурі, цукровою ватою, картопляними млинцями з яблучним мусом, великою кількістю темного міцного пива. Казкові страви для передчуття свята!

Переїзд у готель (~70 км). Поселення в готель. Ночівля.

День 4
(10.12)
субота

Сніданок. Виселення з готелю.
09:00 - Рекомендуємо: оглядову екскурсію у Палац Шенбрунн (25 євро). Палац разом з оточуючими його будівлями і величезним парком, - один з найважливіших культурних пам'яток Австрії. Для династії Габсбургів, він служив літньою резиденцією. Ти побачиш чудові апартаменти Марії-Терезії, її вітальню, спальню і кабінет, в якому шестирічний Моцарт грав перед імператрицею; апартаменти імператорської родини Франца Йосипа і Сіссі - імператриці Єлизавети. Інтер'єри прикрашені розписаними стелями, кришталевими підсвічниками, величезними дзеркалами і позолотою. Всього в цій імператорськії резиденції 1441 кімната! запрошуємо відвідати деякі з них і ближче познайомитись з династією Габсбургів...

12:00 - Рекомендуємо: екскурсію в Хофбург та музей «Сіссі» (20 євро). Хофбург - це ядро, історико-культурного центру Відня, його архітектурна душа. Протягом кількох століть це була зимова резиденція Габсбургів, причому чи не кожний Імператор будував для себе окремих палац, І в результаті вийшов величезний ансамбль з кількох палаців і католицьких храмів, зведених у різних стилях. Тут, у великому архітектурному комплексі, з його 18 корпусами, 54 сходами, 19 дворами і 2600 приміщеннями, розмістилися капела, Іспанська школа верхової їзди, Австрійська Національна бібліотека, а також різні музеї і виставки. Великий інтерес для жителів і гостей міста являє Музей "Сіссі".

У цих шести залах відтворене життя імператриці починаючи з юності в Баварії. Найбільш важлива частина експозицій присвячена особистому житті Єлизавети. Крім особистих речей і портретів імператриці, сьогодні в музеї представлена велика кількість різних предметів, вперше виставляються для огляду: відновлена весільна сукня, рукавички, розкішна палацова карета, що належала імператриці, посмертна маска, особисті рецепти краси.
16:30 - переїзд у Львів. Нічний переїзд.

День 5
(11.12)
неділя

Приїзд у Львів, близько 09:00.

Вартість туру - 140 євро

У вартість входить:
• зустріч представником фірми на зал. вокзалі м. Львова.
• проїзд автобусом єврокласу
• проживання в готелі категорії 2-3*, сніданки (шведський стіл).
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи, групова страховка.

У вартість не входить:
• вхідні квитки у музеї, факультивні екскурсії
• консульський збір - 35 євро (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років... згідно угоди про спрощення візового режиму)
• проїзд у громадському транспорті
• квитки на концерт від 42 євро

Вартість квитків:
голубий сектор - 90євро
рожевий сектор - 79 євро
зелений сектор - 68 євро
малиновий сектор - 56 євро
жовтий сектор - 45 євро
синій сектор - 37 євро

Карта Papp Laszlo Budapest Sportarena:

 

Відповідальні менеджери:
Глинка Олег
  ICQ 401764974
Крисько Лілія
ICQ 633614303
Мельник Оксана ICQ 629673179
Бажовська Юлія ICQ 400399153

Комментариев нет:

Отправить комментарий